بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

۴۴۹ مورد حمله به مراکز درمانی در غزه

۴۴۹ مورد حمله به مراکز درمانی در غزه سازمان بهداشت جهانی بیش از 449 مورد حمله به مراکز درمانی در غزه و کرانه باختری را از ابتدای جنگ در تاریخ 7 اکتبر تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «تدروس آدهانوم گبریسوس» مدیر کل سازمان بهداشت جهانی عنوان کرد که از ابتدای جنگ تاکنون بیش از ۴۴۹ حمله از سوی رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی در غزه و کرانه باختری صورت گرفته است.

 

به گزارش «میدل ایست مانیتور»، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی عنوان کرده است که تحت تاثیر حملات گسترده به این مراکز امکان فعالیت کارکنان بهداشت و درمان «غیرممکن» شده است.

 

تدروس در جلسه ویژه‌ای که از سوی هیئت اجرایی سازمان بهداشت جهانی در مورد وضعیت بهداشتی سرزمین‌های اشغالی فلسطین برگزار شد، بر تاثیر فاجعه‌بار این درگیری‌ها بر سطح بهداشت مردم غزه غزه تاکید کرد.

 

وی در این جلسه عنوان کرد: طبق گزارشات منتشر شده تاکنون بیش از ۱۷ هزار نفر در غزه جان خود را از دست داده‌اند که از این تعداد ۷ هزار نفرشان کودکان بوده‌اند و هنوز آمار دقیقی از جان باختگانی که زیر آوار خانه هایشان مدفون شده‌اند، وجود ندارد. علاوه بر این ۴۶ هزار نفر دیگر هم زخمی و مجروح شده‌اند.

 

طبق اظهارات عنوان شده حدود ۱.۹ میلیون نفر دیگر که تقریبا معادل کل جمعیت کنونی غزه است، آواره شده‌اند و در هر جایی به دنبال یک سرپناه و منطقه امن هستند. تدروس در این رابطه عنوان کرد: هیچ جا و هیچ کس در غزه امن نیست.

 

وی با تاکید بر این موضوع که سلامتی افراد نباید هرگز هدف قرار گیرد، عنوان کرد: به طور متوسط به ازای هر ۷۰۰ نفر در غزه یک حمام و به ازای هر ۱۵۰ نفر یک سرویس بهداشتی وجود دارد و علائم نگران کننده‌ای از بیماری‌های واگیردار در بین مردم وجود دارد. در چنین شرایطی تنها ۱۴ بیمارستان از ۳۶ بیمارستان غزه تا حدودی فعال هستند.

 

مدیر کل سازمان بهداشت جهانی عنوان کرد با نقل مکان بیشتر و بیشتر مردم به مناطق کوچکتر، ازدحام بیش از حد جمعیت در این مناطق به همراه کمبود مواد غذایی، آب و سرپناه و بهداشت کافی شرایط گسترش بیماری‌ها در بین مردم را تشدید می‌کند.

 

در این جلسه، تدروس از «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد خواست تا برای برقراری آتش‌بس دائمی و فوری و تسهیل شرایط جهت ارسال کمک‌های حیاتی به نیازمندان هر چه سریع‌تر اقدام کند.

 

وی با اشاره به اقدام آمریکا مبنی بر وتوی قطعنامه مرتبط با برقراری آتش‌بس در غزه خاطر نشان کرد: آتش‌بس تنها راه برای حفاظت واقعی و ارتقای سطح سلامت مردم در غزه است و من عمیقا بابت این موضوع متاسفم که شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه نتوانست قطعنامه مرتبط با برقراری چنین آتش‌بسی را تصویب کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار